usaid

 

 

 

IN PLAY

Това е опция, която до преди време беше нещо нереално. Но, букмейкърът Bet365 ни дава възможност да променим своя залог по време на самото спортно събитие. В зависимост от това как се развива срещата, решите, че трябва да промените своя залог в дадена посока, това е начина да го направите. Обстоятелствата се променят, залога също.

Inplay bet365

Уникална е опцията на букмейкъра и за предаване наживо на спортни събития в онлайн платформата. Можете спокойно да гледате футболни срещи и ако решите в последствие, по време на двубоя, да направите своя залог.

Друга много интригуваща възможност е опцията за мулти-залози. Тук Bet365, за разлика от много други онлайн букмейкъри, дава възможност на своите клиенти да поставят залог по няколко пъти на различни стойности.

Примерно залагаме на Реал Мадрид за победа в даден двубой и същевременно играем срещата да завърши с над 2.5 гола.

Тази опция на британския лидер в онлайн залозите определено е едно от най-големите му попадения. Всеки, който няма ясна представа за това как ще завърши дадена среща, а има желание да заложи, може да изчака нейното развитие и тогава да вземе решение. Определено динамиката на залога е доста по-голяма в реално време на срещата,а и от Бет365 предалагат значително по-големи коефиценти от тези на конкурентите им в онлайн средите. Предимството на хората от Острова се изразява в това, че използват дадена технология, която им предоставя уникални възможности. Тази опция им дава възможност за отразяване и обработка на случващите се промени на дадено спортно събитие за максимум една секунда от минутата. Благодарение на тази опция те успяват да обработят мигновено постъпващата информация в реално време на спортната среща.

Тук е мястото да споделим и доста по разширено за така наречения лайв стрийм на онлайн букмейкъра, през който може да наблюдавате дадена среща на живо. В рамките на една календарна година, от Хиилсайд Ню Медиа могат да се похвалят с излъчването на над 20 000 спортни събития. Това определено трудно има аналог в онлайн хазартните среди. Начлото е още през далечната 2009 година, когато излъчват дерби от първенството на Англия. Качеството на излъчваната спортна среща е досто добро и зрителят спокойно може да залага на своя любим отбор докато го наблюдава. Удоволствието от това определено е неописуемо и тъй като само един техен конкурент предлага възможността от залог inplay, именно заради това толкова много хора продължават да се регистрират в лидера на онлайн беттинг средите bet365 и съответно да ползват услугите му.