usaid

 

Мобилна версия на Bet365

Мобилната версия на Bet365 е перфектна. Без значение дали използвате таблет или смартфон, удобството е едно и също. Разполагате с една максимално опростена версия и лесен достъп до всяка секция.

Мобилен bet365

Тук онлайн беттинг платформата няма допълнителен кеш и страниците се зареждат изключително бързо. При мобилната версия, британският букмейкър дава отново своя дължим бонус към клиентите си.

Достъпно е от iPhone и Android. Мобилната апликация на беше избрано за най-добро в бранша през 2013 г.

Мобилната версия на един от най-големите букмейкъри в света е направена така, че да дава необходимото удобство на всички клиенти на онлайн беттинг платформата. Независимо дали те разполагат с мобилен телефон, фаблет, таблет или някакъв друг тип устройство, то качеството на услугата е идентично. Мобилните приложения за Android и iPhone (iPad) са отлични и работата с тях е елементарна.

Като начало изтеглете мобилната апликация за Android на вашето устройство. Приложението може да бъде изтеглено директно от сайта на bet365 британския букмейкър за спортни залози. Какво може да се каже по специално за тази апликация. След като е ползвана многократно, смело може да заявим, че тя е пълна с широка гама от възможности за залози на пазара. Невероятно фукционална е и не ви ограничава по никакъв начин от гледна точка на играта. Съвсем спокойно може да следите изменението на коефицентите по време на спортната среща, както и да гледате самата среща на живо. Интерфейсът на мобилното приложение за Android притежава отлични характеристики.

По сходен начин стоят нещата с мобилното приложение за iPhone (iPad). За разлика обаче от приложението за Android, което може да бъде изтеглено само и единствено от официалния сайт на bet365 и по никакъв начин от Google Play Store, то приложението за iPhone респективно за iPad може да бъде изтеглено директно от магазина за приложения на Apple. Останалите функции са идентични като на останалите приложения. Именно поради тази причина, че британският букмейкър е един от най-коректните и популярни такива сред конкурентите си и техните приложения се радват на страхотна популярност сред потребителите си.